Képek gyerekeknekAz alábbi képeket a segítségemmel 7-12 éves gyerekek is meg tudják festeni! :) 
13 éves kortól már eljöhetnek a felnőtteknek meghirdetett festésekre is.

Az élményfestésekre és egyéb programokra (pl. gyereknapi festés, szülinapi parti, nyári tábor) a képek alatt lévő űrlapon tudsz jelentkezni . 

(A festéseket min. 3 fő részvételével tartjuk meg.)

PROGRAMOK GYEREKEKNEK

Május 28-án és 29-én a Madárkák c. képet festjük, mivel nagyon sok kislánynak tetszett ez a festmény. ;) Megígértem Nekik, hogy ezt még együtt biztosan megfestjük, ezért be is raktam a májusi eseménynaptárba gyereknapra.

Az esemény mindkét napon 15:00-kor kezdődik és 18:30-ig tart.

Várok minden gyereket szeretettel! :)

SZÍNNEL ÉS LÉLEKKEL!

Amikor legutoljára nálam voltak a gyerekek, egy anyuka azt mondta, hogy szuper lenne ha születésnapi partit is tartanék, mert már unalmas játszóházba vinni a gyerekeket, és ez egy remek program lenne a nekik. Úgy döntöttem mivel a kereslet határozza meg a kínálatot, én is szívesen vállalok ilyen szolgáltatást.  

Szülinapi dekoráció és torta természetesen nélkülözhetetlen egy zsúrhoz. A dekorációt, italt, tányért, evőeszközt megoldom, a tortát és nasit a szülőknek kellene hozni. De persze a legjobb, ha mindenről egyeztetünk...;) 

Minden gyerek nemcsak egy felejthetetlen buli élményével, hanem egy csodás saját képpel tér haza, ami örök emlék számára!

Maximum 10 gyerek tud jelentkezni a programra.

Az esemény 15:00-kor kezdődik és 19:00-ig tart.

8 főtől 10% kedvezmény!

Várok minden gyereket szeretettel! :)

SZÍNNEL ÉS LÉLEKKEL!

Szeretnétek valami tartalmas elfoglaltságot a gyermeketeknek a nyári szünet idejére? Akkor ez a program Nektek szól. A nyári szünetben délutáni élményfestő foglalkozásokat tartok 7-12 éves gyerekeknek, hetente 4 napon keresztül, ahol minden nap más képet festünk.

Mivel a képek elő vannak rajzolva ceruzával, semmilyen komolyabb festeni tudás nem kell a jelentkezéshez, csak annyi, hogy a gyerek szeressen festeni, rajzolni, alkotni. ;) Ha ez megvan, akkor innentől én gondoskodom róla, hogy megtanuljon akril festékkel bánni, vászonra festeni, büszke legyen a festményére és magára, amikor hazamegy, és persze maximálisan jól érezze magát nálam . Június 20-tól indulnak a kurzusok, melyek júliusban és augusztusban is megrendezésre kerülnek.

Az események minden nap 15:00-kor kezdődnek és 18:30-ig tartanak.

Árak, további részletek és jelentkezés a GYEREKTÁBOR menüpont alatt!

Május 20-ig 10% előfizetési kedvezmény egyhetes kurzus befizetése esetén!

Várok minden gyereket szeretettel! :)

SZÍNNEL ÉS LÉLEKKEL!

És mért éppen velem fessen a gyermek? 

Az alábbi véleményekben benne van a válasz...;) 

"Fantasztikus élmény volt kislányomnak a festés. Azzal jött ki, hogy mikor mehet újra, és szeretne velem is menni egy közös anya&lány festésre. Azóta is minden nap kérdezi, hogy mikor találkozhat újra Annával."

G. Angéla


"Szia Anna! Nagyon köszi az élményt, amit a lányoknak adtál; mindegyikük szuperül érezte magát és szívesen mennének máskor is, szóval ha tervezel még ilyen gyerekeknek szóló alkalmat, feltétlen értesíts!! Külön köszönet, hogy a kuytus lett végül, csodásan sikerült mindenkinek." 

S. Réka


"Köszönjük a varázslatos élményt, a jó hangulatot és a csodás képet a végén. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elfelejtkezni a hétköznapi gondokról, nagyszerű feltöltődés lehetőség."

Cs. Zsuzsa


Szülő-gyerek élményfestés

Az anya-lánya közös élményfestés igénye is az anyukák részéről merült fel. Ezt Anyák napján meg is szerveztem, de bármilyen más alkalommal is nyitott vagyok ilyen szülő-gyerek festésre, hogy az apukákat se zárjuk ki. :)

ÚJ SZOLGÁLTATÁS A PALETTÁMON! :)  

Egyéni oktatás óradíjban

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél egy saját képet megfesteni, amit te hozol, és annak megfestésében kéred a segítségem, vagy egyedül szeretnél velem egy élményfestést úgy, hogy csak neked magyarázok és segítek, és minden kérdésedre választ adok, akkor ez a szolgáltatás ideális lehet neked.

De megtanítalak festeni is ha azt szeretnéd különböző témákon keresztül (pl. csendélet, tájkép, portré).

Rajzot is oktatok kezdő szinttől különböző technikákkal (grafit, szén, pasztell ceruza stb.) gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Gyerekeknek ezt csak 9 éves kortól ajánlom!


Megjött a kedved a festéshez és tetszik valamelyik program? :)

1. Keresd meg a választott képet az aktuális Eseménynaptárban, ha gyerekfestésre jössz, majd foglalj rá időpontot itt! 

2. Kérlek, várd meg a visszaigazoló levelem a szabad helyekkel kapcsolatban!

3. Ha szülinapi bulit szeretnél vagy a nyári táborban vennél részt, kérlek írj le minden fontos dolgot 

a Megjegyzésbe (pl. hány fő jönne, mi lenne a jó időpont stb.)!