ÉLMÉNYFESTŐ JEGY

  1. Jelentkezni az eseményre a jegy megvásárlásával (azaz előreutalással) tudsz, hiszen a helyek limitáltak. 
  2. Amennyiben megvásároltad a jegyet, és az esemény időpontját megelőző 3 napon túl mondod le a festést, pénzt vissza nem térítünk, de lehetőséged van eljönni bármelyik másik festésre 3 hónapon belül.
  3. Amennyiben 3 napon belül mondod le, mivel már előrajzoltam számotokra a vásznakat, csak ugyanarra a képre jöhettek el még ugyanabban a hónapban, vagy legkésőbb a következőben. (További lehetőség nem lesz a pótlásra, és a jegy elvész.)
  4. A festéseket min. 3 fő részvételével tartom meg. Ha esetleg valami miatt (pl. betegség, létszámhiány stb.) elmarad a festés, pénzt vissza nem utalok, de eljöhetsz bármelyik neked tetsző másik alkalomra fél éven belül. 
  5. Utaláskor a közleménybe mindenképpen írd bele légy szíves a dátumot, amikor jöttök és annak a nevét, aki festeni fog.
  6. MIELŐTT MEGVENNÉD A JEGYET, FELTÉTLENÜL EGYEZTESS VELEM TELEFONON VAGY EMAILBEN!

    Köszönöm! :)

11 500 Ft

Lefoglalnád a helyed? :)

FONTOS! 

A foglalásod e-mailben visszaigazoljuk, de a helyedet véglegesen csak a fenti ÉLMÉNYFESTŐ JEGY megvásárlásával tudod biztosítani! 

Miután választ kaptál a foglalással és a szabad helyekkel kapcsolatban, 48 órád van a jegyet a "Kosárba" tenni, utána törlődik a foglalásod.