SZOLGÁLTATÁSAIM

FELNŐTTEKNEK...

Élményfestés felnőtteknek

Szeretettel várok minden alkotni vágyó felnőttet, akár nulla rajztudással, előképzettséggel is! Végigvezetlek az alkotás folyamatán, megmutatok minden lépést. A képek elő vannak rajzolva így nem tudod elrontani. Egy próbát mindenképp megér! ;)

Festés ideje: 4-4,5 óra (képtől függően) 

Élményfestés CSAK NEKED!!! :)

Ha elsősorban nem a társaság miatt jönnél, hanem azért, hogy fejlődjél, tanuljál, és szeretnéd, ha több figyelem esne Rád, akkor nagyon ajánlom ezt a megoldást. :)

De ha egy saját, általad választott (nem a repertoáromba tartozó) képet szeretnél megfesteni a segítségemmel mondjuk ajándékba, akkor is szuper lehetőség ez ennek a megvalósítására. 

Hétfőtől csütörtökig 13:00-tól rugalmasan bármikor eljöhetsz.

Közös festés ideje: 4-5 óra (képtől függően)

Élményfestés baráti társaságnak

Egy szülinapi parti, céges buli, lánybúcsú vagy bármilyen fontos esemény megünneplése a festőműhelyemben emlékezetessé, különleges élménnyé teheti az összejövetelt. Természetesen minden részletet megbeszélünk, hogy tökéletesen sikerüljön! :) 

Rendezvény ideje: 4-5 óra (képtől függően)

Élményfestés SZERDÁNKÉNT szabadon! 

A "Szabad Szerda" azt jelenti, hogy szerdánként bármelyik képet megfestheted a repertoáromból, de természetesen mivel mindenki mást választ, ez inkább ilyen önálló műhelymunka, ahol adom a helyet, a vásznat előrajzolva (az általad előzetesen kiválasztott képpel), a festéket, és persze segítek is, ha elakadtál. 

Ezt a megoldást már a haladóbb, gyakorlottabb, önállóan festeni tudó alkotótársaimnak ajánlom!

...ÉS GYEREKEKNEK :)

Szülő-gyerek élményfestés

Az anya-lánya közös élményfestés igénye is az anyukák részéről merült fel. Ezt Anyák napján minden évben megszervezem, de bármilyen más alkalommal is nyitott vagyok ilyen szülő-gyerek festésre, hogy az apukákat se zárjuk ki. :)

Festés ideje: 4 óra 

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK A PALETTÁMON!

Egyéni vagy csoportos rajz- és festésoktatás óradíjban

Rajzot is oktatok kezdőknek különböző technikákkal (grafit, szén, pasztell ceruza stb.) gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. 

Ha már tudsz rajzolni, megtanítalak festeni is temperával vagy akrillal, különböző témákon keresztül (pl. csendélet, tájkép, portré). 

Rajz- és festésoktatás ideje: 4x45 perc/ alkalom

(Gyerekeknek a rajz- és festésoktatást csak 12-13 éves kortól ajánlom, és csakis akkor, ha művészeti középiskolába szeretne menni!)


Egyéni kérésre festmény készítése

Évforduló vagy szülinap közeleg és van egy kedvenc szelfid a pároddal? Vagy szívesen látnád a faladon egy szerettedet esetleg a kis házikedvencet? ;) Vagy netán egy utazás emléke az, amit keretben nézegetnél az ágyad felett? 

Szívesen megfestem neked! :)

Ár: 50.000 Ft-tól 

(a kép bonyolultságától, és méretétől függ a végső ár)

(A megadott ár egy 40x50 cm-es képre értendő, ez a legkisebb kérhető méret.)

Keret kérhető: + 5000 Ft (fehér vagy natúr fa színű)

Keress bátran és mindent megbeszélünk! :)

Ismerkedős társkereső program

Kéthavonta egyszer (pénteken vagy szombaton) zártkörű festéseket tartok, ahová csak ismerkedni vágyó hölgyek és urak jöhetnek. :) Szeretettel várok mindenkit, akik egy kreatív, laza, kötött hangulatú program keretében szeretne spontán barátra vagy társra találni, és nem utolsó sorban szívesen megfestene egy romantikus hangulatú képet velem.

(10 vendéget tudok maximum fogadni a műtermemben.)

A rendezvény ideje: 5 óra

(félóra szünettel)És mért éppen velem fess a Palettában? 

Az alábbi véleményekben benne van a válasz. :)

"Több élményfestő helyet is kipróbáltam és eddig Annáé volt a legjobb! Anna annyira segítőkész volt, hogy biztos megyek még a Palettába festeni! Köszönöm a türelmet,a magyarázatot és a jó hangulatot! ."

K. Erika


"Szuper élmény volt, kellemes délutáni program. A studió nagyon hangulatos , Anna pedig kedves és segítőkész oktató. Bátran ajánlom a kreatívkodni vágyóknak! Engem sok örömmel tölt el az elkészült képem, jól esik újra és újra rápillantani :) "

V. Fruzsina

"Egyszer nekem is szerencsém volt Anna védőszárnyai alatt festeni. Tudása, segítőkészsége, s TÜRELME lenyűgözött. Azóta is lakásom egyik fő helyét foglalja el a festmény, s emlékeztet engem nap mint nap arra a kellemes pár órára! Köszönöm! 🙏👩‍🎨 "

S. Szilvia


"Csodás élmény volt! Nagyon köszönöm a sok türelmet, figyelmet, vidámságot és feltöltődést kedves Anna!"

P. Nikolett


"A legjobb nyári táborunk volt, ha lehetne 5 csillagnál is többet adnék. Anna fantasztikusan bánik a gyerekekkel, nem csupán a festésre tanítja őket, a lelkükkel is törődik. Amikor először beléptünk Rozival a műterembe sugárzott a pozitivitás a környezetből és a képekből, és ezt a jókedvet árasztotta magából Anna is - minden nap, el nem tudom képzelni hogyan csinálta:). Biztos, hogy újra megyünk!"

Sz. Beáta


"Anna egy végtelenül kedves, figyelmes oktató. Bárki képes a segítségével csodás képeket alkotni A gyerekek imádják, a tábor után a kislányom a szülinapját is itt tartotta. Ezt az élményt, amit az alkotás öröme és sikere ad mindenkinek ki kellene egyszer próbálnia. Csak ajánlani tudom.

🙂"  M. Klára

"Fantasztikus élmény volt kislányomnak a festés. Azzal jött ki, hogy mikor mehet újra, és szeretne velem is menni egy közös anya&lány festésre. Azóta is minden nap kérdezi, hogy mikor találkozhat újra Annával."

G. Angéla


"Köszönjük a szombati festést. Gondoltam jelentkezem, hogy beszámoljak a hatásáról. Hatalmas önbizalmat adott Laurának, napokig csak erről beszélt, hogy nem hiszi el hogy képes volt ilyen szépet festeni. Lépésről lépésre megjegyezte hogyan készült a kép és elmesélte.
Az ágyával szemben lévő falra kérte, hogy tegyem fel. Reggel a kép az első amit megpillant." 

M. Noémi

Érdekel valamelyik szolgáltatásom? 

Az árakat megtalálod az ÁRLISTA menüpont alatt.

Megjött a kedved a festéshez? :) Nézd meg az aktuális eseménynaptárt az alábbi gombra kattintva!