Szolgáltatásaim

FELNŐTTEKNEK...

Élményfestés felnőtteknek

Szeretettel várok minden alkotni vágyó felnőttet, akár nulla rajztudással, előképzettséggel is! Végigvezetlek az alkotás folyamatán, megmutatok minden lépést. A képek elő vannak rajzolva így nem tudod elrontani. Egy próbát mindenképp megér! ;)

Festés ideje: 4-4,5 óra (képtől függően) 

Élményfestés CSAK NEKED!!! :)

Ha elsősorban nem a társaság miatt jönnél, hanem azért, hogy fejlődjél, tanuljál, és szeretnéd, ha több figyelem esne Rád, akkor nagyon ajánlom ezt a megoldást. :)

De ha egy saját, általad választott (nem a repertoáromba tartozó) képet szeretnél megfesteni a segítségemmel mondjuk ajándékba, akkor is szuper lehetőség ez ennek a megvalósítására. 

Hétfőtől csütörtökig 13:00-tól rugalmasan bármikor eljöhetsz.

Közös festés ideje: 4-5 óra (képtől függően)

Élményfestés baráti társaságnak

Egy szülinapi parti, céges buli, lánybúcsú vagy bármilyen fontos esemény megünneplése a festőműhelyemben emlékezetessé, különleges élménnyé teheti az összejövetelt. Természetesen minden részletet megbeszélünk, hogy tökéletesen sikerüljön! :) 

Rendezvény ideje: 4-5 óra (képtől függően)

Élményfestés SZERDÁNKÉNT szabadon! 

A "Szabad Szerda" azt jelenti, hogy szerdánként bármelyik képet megfestheted a repertoáromból, de természetesen mivel mindenki mást választ, ez inkább ilyen önálló műhelymunka, ahol adom a helyet, a vásznat előrajzolva (az általad előzetesen kiválasztott képpel), a festéket, és persze segítek is, ha elakadtál. 

Ezt a megoldást már a haladóbb, gyakorlottabb, önállóan festeni tudó alkotótársaimnak ajánlom!

...ÉS GYEREKEKNEK :)

Élményfestés gyerekeknek

Ezt a programot kifejezetten olyan kis művészpalántáknak rendezem meg, akik 7,5 és 13 év közöttiek és lételemük a rajzolás, festés, kreatívkodás. A képek elő vannak rajzolva ceruzával, így csak a festésre kell koncentrálniuk, aminek minden fázisát bemutatom. Mindenkinek egyenként segítek. 

Általában havonta 1 festés tartok gyerekeknek, de a tavaszi, nyári és téli szünetekben sokkal több alkalmat biztosítok a számukra.

Festés ideje: 3,5-4 óra (képtől függően)

Gyerekzsúrok

Egy anyuka azt mondta nekem legutóbb, hogy milyen szuper lenne, ha gyerekzsúrokat, szülinapi partikat is rendeznék, mert a szülők már nagyon unják a játszóházakat. Egy közös festés, tortával, díszekkel nagyon klassz program lenne nekik. Egyetértettem vele, ezért vállalok ilyen programot is. :)

A teljes program ideje: 5 óra 

Szülő-gyerek élményfestés

Az anya-lánya közös élményfestés igénye is az anyukák részéről merült fel. Ezt Anyák napján meg is szerveztem, de bármilyen más alkalommal is nyitott vagyok ilyen szülő-gyerek festésre, hogy az apukákat se zárjuk ki. :)

Festés ideje: 4 óra (képtől függően)

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK A PALETTÁMON!

Egyéni vagy csoportos rajz- és festésoktatás óradíjban

Rajzot is oktatok kezdőknek különböző technikákkal (grafit, szén, pasztell ceruza stb.) gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. 

Ha már tudsz rajzolni, megtanítalak festeni is temperával vagy akrillal, különböző témákon keresztül (pl. csendélet, tájkép, portré). 

Rajz- és festésoktatás ideje: 4x45 perc/ alkalom

(Gyerekeknek a rajz- és festésoktatást csak 12-13 éves kortól ajánlom, és csakis akkor, ha művészeti középiskolába szeretne menni!)


Egyéni kérésre festmény készítése

Évforduló vagy szülinap közeleg és van egy kedvenc szelfid a pároddal? Vagy szívesen látnád a faladon egy szerettedet esetleg a kis házikedvencet? ;) Vagy netán egy utazás emléke az, amit keretben nézegetnél az ágyad felett? 

Szívesen megfestem neked! :)

Ár: 50.000 Ft-tól 

(a kép bonyolultságától, és méretétől függ a végső ár)

(A megadott ár egy 40x50 cm-es képre értendő, ez a legkisebb kérhető méret.)

Keret kérhető: + 5000 Ft (fehér vagy natúr fa színű)

Keress bátran és mindent megbeszélünk! :)

Ismerkedős társkereső program

Kéthavonta egyszer (pénteken vagy szombaton) zártkörű festéseket tartok, ahová csak ismerkedni vágyó hölgyek és urak jöhetnek. :) Szeretettel várok mindenkit, akik egy kreatív, laza, kötött hangulatú program keretében szeretne spontán barátra vagy társra találni, és nem utolsó sorban szívesen megfestene egy romantikus hangulatú képet velem.

(10 vendéget tudok maximum fogadni a műtermemben.)

A rendezvény ideje: 4,5-5 óra

(félóra szünettel)És mért éppen velem fess a Palettában? 

Az alábbi véleményekben benne van a válasz. :)

"Több élményfestő helyet is kipróbáltam és eddig Annáé volt a legjobb! Anna annyira segítőkész volt, hogy biztos megyek még a Palettába festeni! Köszönöm a türelmet,a magyarázatot és a jó hangulatot! ."

K. Erika


"Szuper élmény volt, kellemes délutáni program. A studió nagyon hangulatos , Anna pedig kedves és segítőkész oktató. Bátran ajánlom a kreatívkodni vágyóknak! Engem sok örömmel tölt el az elkészült képem, jól esik újra és újra rápillantani :) "

V. Fruzsina

"Egyszer nekem is szerencsém volt Anna védőszárnyai alatt festeni. Tudása, segítőkészsége, s TÜRELME lenyűgözött. Azóta is lakásom egyik fő helyét foglalja el a festmény, s emlékeztet engem nap mint nap arra a kellemes pár órára! Köszönöm! 🙏👩‍🎨 "

S. Szilvia


"Csodás élmény volt! Nagyon köszönöm a sok türelmet, figyelmet, vidámságot és feltöltődést kedves Anna!"

P. Nikolett


"Fantasztikus élmény volt kislányomnak a festés. Azzal jött ki, hogy mikor mehet újra, és szeretne velem is menni egy közös anya&lány festésre. Azóta is minden nap kérdezi, hogy mikor találkozhat újra Annával."

G. Angéla


"Szia Anna! Nagyon köszi az élményt, amit a lányoknak adtál; mindegyikük szuperül érezte magát és szívesen mennének máskor is, szóval ha tervezel még ilyen gyerekeknek szóló alkalmat, feltétlen értesíts!! Külön köszönet, hogy a kuytus lett végül, csodásan sikerült mindenkinek." 

S. Réka


"Köszönjük a varázslatos élményt, a jó hangulatot és a csodás képet a végén. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elfelejtkezni a hétköznapi gondokról, nagyszerű feltöltődés lehetőség."

Cs. Zsuzsa


Érdekel valamelyik szolgáltatásom? 

Az árakat megtalálod az ÁRLISTA menüpont alatt.

Megjött a kedved a festéshez? :) Nézd meg az aktuális eseménynaptárt az alábbi gombra kattintva!