Köszöntelek kedves alkotótárs! 

Redl Anna vagyok a Paletta Festőműhely megalapítója, oktatója vagy instruktora. Ahogy Neked tetszik! :) Tizenhárom éves korom óta festek, rajzolok. A Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában végeztem festő szakon, majd az Iparművészeti Főiskola (ma MOME) tervezőgrafika szakán diplomáztam. Itt említeném meg két mesterem a sok közül, akik a legfontosabbak voltak számomra. Kopek Rita és Péli Tamás grafikus- és festőművészek voltak elsősorban azok, akik segítettek a felvételikre felkészülnöm, és megalapozták a szakmai hátteremet, tudásomat. A tanítás fortélyait is tőlük lestem el. Úgy gondolom csak az tud jól elmagyarázni valamit, és átadni a tudását, akit profi módon tanítottak.

Sok éves tervezőgrafikusi szabadúszás után és mellett, úgy éreztem vissza kell térnem a kezdetekhez, amikor még egy bakon ülve rajzoltam a tanteremben, vagy épp egy állvány mellett aktot festettem. Megérett bennem a vágy, hogy az egeret újra ecsetre váltsam! Ezért döntöttem úgy, hogy élményfestéseket fogok tartani.

Tanítani és magyarázni mindig is szerettem, és azt hiszem az oktatásban a kritikánál a dicséret sokkal fontosabb.  Különösen akkor, ha valakit nem egy felvételire készítek fel, hanem csak azt szeretném, hogy egy álma megvalósuljon. Nevezetesen, hogy előképzettség nélkül egy szép képet fessen, amit aztán büszkén mutogathat. Erre ideális kreatív foglalkozás az élményfestés.

Az instruktori feladatot hivatásomnak érzem és örömmel tölt el, hogy lépésről-lépésre, az első ecsetvonástól az utolsó simításokig mutathatom be Nektek egy kép elkészülésének a folyamatát. Fontos, hogy kérdezzetek az élményfestések során, ha valami nem megy. Persze mindenkihez odamegyek segíteni. Tapasztalatból tudom, hogy vannak olyanok is, akik inkább szeretnek a maguk elképzelése szerint haladni, ők nem igénylik annyira a személyre szabott instrukciókat. Sokfélék vagyunk. :) Néhányan rendszeresen festenek, de a legtöbben általánosban festettek utoljára, és még soha nem voltak élményfestésen. Szóval mindenki más, mindenki más hangulatban jön, és noha mindenki ugyanazt a képet festi, egy biztos: senkinek nem lesz ugyanolyan. És ez benne a szép!

Várlak Titeket szeretettel az élményfestéseimre!

Redl Anna - Paletta Festőműhely - SZÍNNEL ÉS LÉLEKKEL!


Ajánlom figyelmetekbe az alábbi szuper cikket arról, hogy milyen élményre számíthatsz ha a Palettába jössz... :)

Köszönet érte Mártának!

Paletta Festőműhely - Élményfestés a javából!

És mért éppen velem fess a Palettában? 

Az alábbi véleményekben benne van a válasz. :)

"Több élményfestő helyet is kipróbáltam és eddig Annáé volt a legjobb! Anna annyira segítőkész volt, hogy biztos megyek még a Palettába festeni! Köszönöm a türelmet,a magyarázatot és a jó hangulatot! ."

K. Erika


"Szuper élmény volt, kellemes délutáni program. A studió nagyon hangulatos , Anna pedig kedves és segítőkész oktató. Bátran ajánlom a kreatívkodni vágyóknak! Engem sok örömmel tölt el az elkészült képem, jól esik újra és újra rápillantani :) "

V. Fruzsina

"Egyszer nekem is szerencsém volt Anna védőszárnyai alatt festeni. Tudása, segítőkészsége, s TÜRELME lenyűgözött. Azóta is lakásom egyik fő helyét foglalja el a festmény, s emlékeztet engem nap mint nap arra a kellemes pár órára! Köszönöm! 🙏👩‍🎨 "

S. Szilvia


"Csodás élmény volt! Nagyon köszönöm a sok türelmet, figyelmet, vidámságot és feltöltődést kedves Anna!"

P. Nikolett


"Fantasztikus élmény volt kislányomnak a festés. Azzal jött ki, hogy mikor mehet újra, és szeretne velem is menni egy közös anya&lány festésre. Azóta is minden nap kérdezi, hogy mikor találkozhat újra Annával."

G. Angéla


"Szia Anna! Nagyon köszi az élményt, amit a lányoknak adtál; mindegyikük szuperül érezte magát és szívesen mennének máskor is, szóval ha tervezel még ilyen gyerekeknek szóló alkalmat, feltétlen értesíts!! Külön köszönet, hogy a kuytus lett végül, csodásan sikerült mindenkinek." 

S. Réka


"Köszönjük a varázslatos élményt, a jó hangulatot és a csodás képet a végén. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elfelejtkezni a hétköznapi gondokról, nagyszerű feltöltődés lehetőség."

Cs. Zsuzsa


Szolgáltatásaim

Élményfestés felnőtteknek

Szeretettel várok minden alkotni vágyó felnőttet, akár nulla rajztudással, előképzettséggel is! Végigvezetlek az alkotás folyamatán, megmutatok minden lépést. A képek elő vannak rajzolva így nem tudod elrontani. Egy próbát mindenképp megér! ;)

Festés ideje: 4-4,5 óra (képtől függően) 

Élményfestés gyerekeknek

Ezt a programot kifejezetten olyan kis művészpalántáknak rendezem meg, akik 7 és 12 év közöttiek és lételemük a rajzolás, festés, kreatívkodás. A képek elő vannak rajzolva ceruzával, így csak a festésre kell koncentrálniuk, aminek minden fázisát bemutatom. Mindenkinek egyenként segítek. 

Festés ideje: 3,5-4 óra (képtől függően)

Gyerekzsúrok

Egy anyuka azt mondta nekem legutóbb, hogy milyen szuper lenne, ha gyerekzsúrokat, szülinapi partikat is rendeznék, mert a szülők már nagyon unják a játszóházakat. Egy közös festés, tortával, díszekkel nagyon klassz program lenne nekik. Egyetértettem vele, ezért vállalok ilyen programot is. :)

Festés ideje: 4,5-5 óra 

Élményfestés baráti társaságnak

Egy szülinapi parti, céges buli, lánybúcsú vagy bármilyen fontos esemény megünneplése a festőműhelyemben emlékezetessé, különleges élménnyé teheti az összejövetelt. Természetesen minden részletet megbeszélünk, hogy tökéletesen sikerüljön! :) 

Rendezvény ideje: 4-5 óra (képtől függően)

Szülő-gyerek élményfestés

Az anya-lánya közös élményfestés igénye is az anyukák részéről merült fel. Ezt Anyák napján meg is szerveztem, de bármilyen más alkalommal is nyitott vagyok ilyen szülő-gyerek festésre, hogy az apukákat se zárjuk ki. :)

Festés ideje: 4 óra (képtől függően)

ÚJ SZOLGÁLTATÁS A PALETTÁMON!

Egyéni vagy csoportos rajz- és festésoktatás óradíjban

Rajzot is oktatok kezdő szinttől különböző technikákkal (grafit, szén, pasztell ceruza stb.) gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. 

Rajzoktatás ideje: 3 óra 

Megtanítalak festeni akrillal, ha azt szeretnéd különböző témákon keresztül (pl. csendélet, tájkép, portré). 

(Gyerekeknek a rajz és festésoktatást csak 9 éves kortól ajánlom!)

Festésoktatás ideje: 3-4 óra (képtől függően)


Amennyiben nem járnál rendszeresen, csak szeretnél egy saját képet megfesteni, amit te hozol, és annak megfestésében kéred a segítségem, vagy egyedül szeretnél velem egy élményfestést úgy, hogy csak neked magyarázok és segítek, és minden kérdésedre választ adok, akkor ez a szolgáltatás ideális lehet neked.

Festésoktatás ideje: 4 óra 

ÚJ SZOLGÁLTATÁS A PALETTÁMON! 

Ismerkedős társkereső program

Hetente (pénteken vagy szombaton) zártkörű festéseket tartok, ahová csak ismerkedni vágyó hölgyek és urak jöhetnek. :) Szeretettel várok mindenkit, akik egy kreatív, laza, kötött hangulatú program keretében szeretne spontán barátra vagy társra találni, és nem utolsó sorban szívesen megfestene egy romantikus hangulatú képet velem.

(10 vendéget tudok kényelmesen fogadni a műtermemben.)

A rendezvény ideje: 4,5-5 óra

(félóra szünettel)


Érdekel valamelyik szolgáltatásom?

Kérjük, add meg az adataidat, és írd meg mire vagy kíváncsi! :) Az árakat az ÁRLISTA menüpont alatt találod.