SZÜLINAPI ZSÚR!

Közeleg a nagy nap, és épp egy gyerekzsúr helyszínén gondolkozol? Nem találtad még meg a megfelelő programot és helyet az ünnepléshez? Ha így van feltétlenül olvass tovább!...;)

Egyszer egy anyuka azt mondta nekem, hogy milyen szuper lenne, ha gyerekzsúrokat, szülinapi partikat is rendeznék, mert a szülők már nagyon unják a játszóházakat. Egy közös festés, tortával, díszekkel nagyon klassz program lenne nekik. Egyetértettem vele, ezért már egy ideje vállalok ilyen programot is. :) Sok remek hangulatú szülinapi zsúr lezajlott már nálam, ünnepeltünk több 10, 9, 8 sőt 7 évest is.

(Az ajánlott korosztály azért itt is, mint minden gyerekfestés esetén inkább 8 éves kortól indul.)

Szóval, ha egy maradandó és élményalapú ajándékot adnál szülinapra gyermekednek, és éppen gyerekzsúron töröd a fejed, akkor nyugodtan gondolkozhatsz egy élményfestő buliban! :)

Hogyan zajlik egy ilyen buli?

Ez egy 5-5,5 órás program, ami du. 3-tól este 8-ig tart, de kezdhetünk félórával, vagy egy órával is hamarabb, ebben abszolút rugalmas vagyok. Megfestünk egy képet, közben tartunk egy (15-20 perces) pihenő- és nasi szünetet, és mire végzünk, már meg is érkeznek a szülők a tortával... Ünnepelünk, eszünk-iszunk, ajándékozunk, és utána minden gyerek örömmel és büszkén viszi haza a festményét, ami örök emlék lesz számára a buliról!

Tányérokat, evőeszközt, szalvétát, poharat tudok adni, meg szörpöt is, de a torta, az egyéb innivalók és rágcsa nincs benne az árban, ezt mindig jobb, ha a szülő hozza a gyerek igényeit ismerve.


NÉHÁNY KEDVES VISSZAJELZÉS A SZÜLŐKTŐL :)

"Kislányom szülinapi zsúrját tartottuk a Paletta Festőműhelyben! A lehető legjobb döntés volt!😊 Anna elragadó személyisége felejthetetlenné tette mindenki számára ezt a szülinapot. Jókedv, lazaság, de ugyanakkor profizmus jellemezte a délutánt. A kép nagyon jól sikerült, mindenki befejezte nem félkészen vitte haza😍

Szívvel és lélekkel és valóban így van !!!
Biztos, hogy még vissza fogunk menni 🤗!!!

Köszönjük Anna 🤗🤗"

Cs. Enikő

"Anna egy végtelenül kedves, figyelmes oktató. Bárki képes a segítségével csodás képeket alkotni A gyerekek imádják, a tábor után a kislányom a szülinapját is itt tartotta. Ezt az élményt, amit az alkotás öröme és sikere ad mindenkinek ki kellene egyszer próbálnia. Csak ajánlani tudom.

🙂"  M. Klára

"A legjobb nyári táborunk volt, ha lehetne 5 csillagnál is többet adnék. Anna fantasztikusan bánik a gyerekekkel, nem csupán a festésre tanítja őket, a lelkükkel is törődik. Amikor először beléptünk Rozival a műterembe sugárzott a pozitivitás a környezetből és a képekből, és ezt a jókedvet árasztotta magából Anna is - minden nap, el nem tudom képzelni hogyan csinálta:). Biztos, hogy újra megyünk!"

Sz. Beáta


"Fantasztikus élmény volt kislányomnak a festés. Azzal jött ki, hogy mikor mehet újra, és szeretne velem is menni egy közös anya&lány festésre. Azóta is minden nap kérdezi, hogy mikor találkozhat újra Annával."

G. Angéla


"Szia Anna! Nagyon köszi az élményt, amit a lányoknak adtál; mindegyikük szuperül érezte magát és szívesen mennének máskor is, szóval ha tervezel még ilyen gyerekeknek szóló alkalmat, feltétlen értesíts!! Külön köszönet, hogy a kuytus lett végül, csodásan sikerült mindenkinek." 

S. Réka

"Köszönjük a varázslatos élményt, a jó hangulatot és a csodás képet a végén. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elfelejtkezni a hétköznapi gondokról, nagyszerű feltöltődés lehetőség."

Cs. ZsuzsaÍgy képzelj el egy ilyen eseményt!...:) 

Érdekel a szülinapi gyerekzsúr?

Kérjük, add meg az adataidat, és igyekszem mielőbb felvenni veled a kapcsolatot!