Élményfestő tábor gyerekeknek


KEDVES SZÜLŐK! 


Szeretnétek valami tartalmas elfoglaltságot a gyermeketeknek a nyári szünet idejére? Akkor ez a program Nektek szól! :) 

A nyári szünetben délutáni élményfestő foglalkozásokat tartok 8-12 éves gyerekeknekhetente 4 napon keresztül, ahol minden nap más képet festünk. Ha elindul a napközis tábor, akkor egy vagy két napra is lehet csatakozni

Mivel a képek elő vannak rajzolva ceruzával, semmilyen komolyabb festeni tudás nem kell a jelentkezéshez, csak annyi, hogy a gyerek szeressen festeni, rajzolni, alkotni. ;) Ha ez megvan, akkor innentől én gondoskodom róla, hogy megtanuljon akril festékkel bánni, vászonra festeni, büszke legyen a festményére és magára, amikor hazamegy, és persze maximálisan jól érezze magát nálam . :)

Június 20-tól indulnak a kurzusok, melyek júliusban és augusztusban is megrendezésre kerülnek. A lap alján lévő űrlapon lehet rájuk jelentkezni. 

AZ ÉLMÉNYFESTŐ KURZUSOK IDŐPONTJA:

Augusztus 15 - 18. (H-Cs) UTOLSÓ IDŐPONT EZEN A NYÁRON!!!

A foglalkozások 3 órásak és 15:00-18:30-ig tartanak.

Tartunk félidőben egy 15-20 perces uzsiszünetet pihenésképpen, amikor beszélgetünk, ismerkedünk egymással. A végén fotózással zárjuk az eseményt. Így kb. 1/2 7-től lehet jönni a gyerekért egészen 7-ig.

A foglalkozáson a helyek korlátozottak, maximum 10 gyerek tud egy alkalommal részt venni, ezért célszerű időben lefoglalni a helyeket.

Kicsik és nagyok együtt alkotnak. Mindenki elmerült a festésben. :)

AMIT BIZTOSAN HAZAVISZ A GYERMEK:


- rengeteg dícséret

- hatalmas önbizalom

- festészeti ismeretek

- pozitív élmények

- váratlan barátságokÉS PERSZE, AMI ÖRÖK EMLÉK:

Négy saját készítésű, meseszép festmény a gyerekszoba falára!

ÁRAK:

A tábor minimum 3 fő jelentkezésével indul el.

Esetenként lehet egy-egy alkalomra is jönni, de ez csak akkor lehetséges, ha az adott héten valóban elindult a tábor, és nincs meg a maximális 10 fő. Egyszeri jelenlét esetén, így feltétlenül szükséges az egyeztetés.

1 alkalom díja: 9.500 Ft

A tábor, azaz 4 alkalom díja: 30.000 Ft 1 alkalom így csak 7500 Ft, azaz több, mint 20% a kedvezmény az egyszeri alkalomhoz képest!)

A gyerekek minden nap más képet festenek meg a segítségemmel. A képek elő vannak rajzolva, így nem tudják elrontani. ;

40x50 cm-es vászonra festenek, mint a felnőttek, amivel aztán könnyű lesz kidekorálni a gyerekszobát. ;) Akril festéket, ecsetet, kötényt biztosítok, és persze jó hangulatot, no meg egy kis nasit üdítővel.

AZ ALÁBBI KÉPEKRE KATTINTVA VEHETSZ JEGYET GYERMEKEDNEK A FESTÉSEKRE:


És mért fessen épp velem?

Az alábbi véleményekben benne van a válasz. :)

"Fantasztikus élmény volt kislányomnak a festés. Azzal jött ki, hogy mikor mehet újra, és szeretne velem is menni egy közös anya&lány festésre. Azóta is minden nap kérdezi, hogy mikor találkozhat újra Annával."

G. Angéla


"Szia Anna! Nagyon köszi az élményt, amit a lányoknak adtál; mindegyikük szuperül érezte magát és szívesen mennének máskor is, szóval ha tervezel még ilyen gyerekeknek szóló alkalmat, feltétlen értesíts!! Külön köszönet, hogy a kuytus lett végül, csodásan sikerült mindenkinek." 

S. Réka


"Köszönjük a varázslatos élményt, a jó hangulatot és a csodás képet a végén. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elfelejtkezni a hétköznapi gondokról, nagyszerű feltöltődés lehetőség."

Cs. Zsuzsa


Kérlek, írd be meg a megjegyzés rovatba, hogy hány gyermek jönne a táborba és biztos, ami biztos azt is melyik héten (pl. jún. 20-23)! Ha viszont csak egy napra szeretnétek jönni, azt is ki tudjátok választani a "Dátum" funkcióval, de ebben az esetben a konkrét kép címét is írd meg légy szíves! Köszönöm!

Nemcsak a képet, hanem az élményt is örökre magával viszi!