AJÁNDÉK FÜLBEVALÓ MÁRCIUSBAN!

Márciusban van a születésnapom, ezért már kissé ünnepi hangulatban vagyok. Arra gondoltam ebben a hónapban nemcsak kapni szeretnék, hanem adni is. Pl. valami kis meglepetést a vendégeimnek...:) Ráadásul Nőnap is ebben a hónapban van!
A lényeg, hogy nagyra értékelem a belém vetett bizalmadat, ezért örömmel ajándékozlak meg, ha eljössz hozzám festeni. Márciusban ezt az igazán egyedi, az alkotáshoz és a Paletta Festőműhelyhez egyszerre kötődő fülbevalót kapod ajándékba! Ha hordod, az élmény is tovább Veled marad...:)

Várlak szeretettel! - SZÍNNEL ÉS LÉLEKKEL!

RENDKÍVÜLI AKCIÓ MÁJUS 25-IG! 

Ha május 25-ig jelentkezel a június 19-ei vagy 26-ai tábori hétre, akkor 

10% kedvezményt kapsz a tábor árából!

(Jelentkezni email-ben lehet a palettafestomuhely@gmail.com emailcímen, de később telefonos egyeztetés is szükséges lehet, ezért kérlek írjatok egy telefonszámot is. :) Persze, ha bármi kérdésetek van nyugodtan hívjatok a +36-20-221-4613-as számon.)

Várok minden kis művészpalántát szeretettel! <3

SZÍNNEL ÉS LÉLEKKEL!

Március

ODAVAGY A NÉGYLÁBÚAKÉRT? KISKEDVENCEK HÉTVÉGÉJE MÁRCIUS 25, 26, 27-ÉN!

Az eseményeket min. 3 fő részvételével tartjuk meg, és legkésőbb előző nap 12 óráig lehet rájuk jelentkezni a naptár alatt lévő űrlapon

Ha egy konkrét festményt más időpontban szeretnél megfesteni, mint ahogy a naptárban látod, akkor ha lehetőség van rá megoldjuk! Kérlek, ezt jelezd a "Megjegyzés" rovatban! Rugalmas vagyok! ;)

Ha mobilról nézed, kérlek forgasd el a mobilt vízszintes helyzetbe, mert akkor élesebbek és nagyíthatóak lesznek a kis képek!

Megjött a kedved a festéshez? :)

Válassz egy képet és egy időpontot, és a "Megjegyzés" rovatba írd meg légy szíves hányan jönnétek!

A helyed végső lefoglalásához a kiválasztott képet a Foglalás menüpont alatt tudod majd kifizetni, a kép Kosárba helyezésével, de mielőtt ezt megtennéd, kérlek várd meg a válaszomat! :)