Július

Kedves festeni vágyók! 😊

6 darab meseszép képpel indítok INTENZÍV ÉLMÉNYFESTŐ KURZUSOKAT júliusban rendkívül KEDVEZMÉNYES áron! 👍

A 3 napos kurzus esetében 9500 Ft helyett 8500 Ft egy alkalom, a 4 napos kurzus esetében pedig 8000 Ft-ba kerül egy festés!🎨 Ha nem veszel részt a kurzuson egy alkalomra is eljöhetsz, de akkor természetesen az eredeti árat kell fizetned. Minden képet szép nyugodtan be tudsz majd fejezni, mert a kurzuson nem 3, hanem 4 órát szánunk a festésre, sőt még egy félórás kávé, teaszünet is belefér majd! ;) Az biztos, hogy nem kell félkész képpel hazamenned, mint amiről vendégeim meséltek nekem... Gyere, és utazz velem a festészet birodalmába!


IDŐPONTOK:
3 napos kurzusok
JÚLIUS 5-7.
JÚLIUS 8-10.
JÚLIUS 26-28.

4 napos kurzus
JÚLIUS 14-17.


Várok mindenkit szeretettel❣️ 

SZÍNNEL és LÉLEKKEL! 


Az élményfestésekre a lap alján lévő űrlapon lehet jelentkezni. A festéseket és kurzusokat min. 3 fő jelentkezésével tartom meg, és legkésőbb 2 nappal az esemény előtt lehet rájuk végleges helyet foglalni előreutalással, mivel a helyek korlátozottak, és a képeket egy-két nappal korábban elő kell rajzolnom a vendégeknek. Köszönöm a megértést! :)

És mért éppen velem fess a Palettában? 

Az alábbi véleményekben benne van a válasz. :)

"Több élményfestő helyet is kipróbáltam és eddig Annáé volt a legjobb! Anna annyira segítőkész volt, hogy biztos megyek még a Palettába festeni! Köszönöm a türelmet,a magyarázatot és a jó hangulatot! ."

K. Erika


"Szuper élmény volt, kellemes délutáni program. A studió nagyon hangulatos , Anna pedig kedves és segítőkész oktató. Bátran ajánlom a kreatívkodni vágyóknak! Engem sok örömmel tölt el az elkészült képem, jól esik újra és újra rápillantani :) "

V. Fruzsina

"Egyszer nekem is szerencsém volt Anna védőszárnyai alatt festeni. Tudása, segítőkészsége, s TÜRELME lenyűgözött. Azóta is lakásom egyik fő helyét foglalja el a festmény, s emlékeztet engem nap mint nap arra a kellemes pár órára! Köszönöm! 🙏👩‍🎨 "

S. Szilvia


"Csodás élmény volt! Nagyon köszönöm a sok türelmet, figyelmet, vidámságot és feltöltődést kedves Anna!"

P. Nikolett


"Köszönjük a felejthetetlen élményt, a segítőkészséged és türelmed és természetesen a rugalmasságod! Szívesen megyünk majd máskor is. Csak ajánlani tudunk mindenkinek! :)))"

M. Nikolett


"Fantasztikus élmény volt kislányomnak a festés. Azzal jött ki, hogy mikor mehet újra, és szeretne velem is menni egy közös anya&lány festésre. Azóta is minden nap kérdezi, hogy mikor találkozhat újra Annával."

G. Angéla


"Szia Anna! Nagyon köszi az élményt, amit a lányoknak adtál; mindegyikük szuperül érezte magát és szívesen mennének máskor is, szóval ha tervezel még ilyen gyerekeknek szóló alkalmat, feltétlen értesíts!! Külön köszönet, hogy a kuytus lett végül, csodásan sikerült mindenkinek." 

S. Réka


"Köszönjük a varázslatos élményt, a jó hangulatot és a csodás képet a végén. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elfelejtkezni a hétköznapi gondokról, nagyszerű feltöltődés lehetőség."

Cs. Zsuzsanna


Megjött a kedved a festéshez? :)

Válassz egy képet és egy időpontot, és a "Megjegyzés" rovatba írd meg légy szíves hányan jönnétek!

Szolgáltatásaim

Élményfestés felnőtteknek

Szeretettel várok minden alkotni vágyó felnőttet, akár nulla rajztudással, előképzettséggel is! Végigvezetlek az alkotás folyamatán, megmutatok minden lépést. A képek elő vannak rajzolva így nem tudod elrontani. Egy próbát mindenképp megér! ;)

Élményfestés gyerekeknek

Ezt a programot kifejezetten olyan kis művészpalántáknak rendezem meg, akik 7 és 12 év közöttiek és lételemük a rajzolás, festés, kreatívkodás. A képek elő vannak rajzolva ceruzával, így csak a festésre kell koncentrálniuk, aminek minden fázisát bemutatom. Mindenkinek egyenként segítek. 

Gyerekzsúrok

Egy anyuka azt mondta nekem legutóbb, hogy milyen szuper lenne, ha gyerekzsúrokat, szülinapi partikat is rendeznék, mert a szülők már nagyon unják a játszóházakat. Egy közös festés, tortával, díszekkel nagyon klassz program lenne nekik. Egyetértettem vele, ezért vállalok ilyen programot is. :)

Élményfestés baráti társaságnak

Egy szülinapi parti, vagy bármilyen fontos esemény megünneplése a festőműhelyemben a felnőtteknek, baráti társaságoknak is emlékezetessé, különleges élménnyé teheti az összejövetelt. Természetesen minden részletet megbeszélünk, hogy tökéletesen sikerüljön! :) 

Szülő-gyerek élményfestés

Az anya-lánya közös élményfestés igénye is az anyukák részéről merült fel. Ezt Anyák napján meg is szerveztem, de bármilyen más alkalommal is nyitott vagyok ilyen szülő-gyerek festésre, hogy az apukákat se zárjuk ki. :)

Nyári élményfestő tábor gyerekeknek

Ha szeretnéd, hogy kreatív gyermeked tartalmasan töltse a nyarat, jó ötlet lenne elhozni hozzám. :) Hetente négyszer, délutánonként ugyanis élményfestő foglalkozásokat tartok majd 7-12 éves korú gyerekeknek a nyári szünetben. Minden részletet a "GYEREKTÁBOR" menüpont alatt olvashatsz el.

ÚJ SZOLGÁLTATÁS A PALETTÁMON! :)  

Egyéni oktatás óradíjban

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél egy saját képet megfesteni, amit te hozol, és annak megfestésében kéred a segítségem, vagy egyedül szeretnél velem egy élményfestést úgy, hogy csak neked magyarázok és segítek, és minden kérdésedre választ adok, akkor ez a szolgáltatás ideális lehet neked.

De megtanítalak festeni is ha azt szeretnéd különböző témákon keresztül (pl. csendélet, tájkép, portré).

Rajzot is oktatok kezdő szinttől különböző technikákkal (grafit, szén, pasztell ceruza stb.) gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Gyerekeknek ezt csak 9 éves kortól ajánlom!

Óradíj 1 főre: 6500 Ft/fő/óra

Óradíj 2 főre: 6000 Ft/fő/óra

Óradíj 3 főre: 5500 Ft/fő/óra

Óradíj 4 fő : 5000 Ft/fő/óra

Óradíj 5 főtől : 4000 Ft/fő/óra

(Csak egy órát nem lehet venni! 3 óra közös munka egy alkalom.)