JANUÁRI AKCIÓ!

Kedves vendégeim!

Január 21-én lesz 1 éves a Paletta Festőműhely, ezért szeretnék egy közös ünneplést veletek! :) Ezen az ünnepi hétvégén (21-én és 22-én) 10% kedvezménnyel festhettek nálam, azaz a szokásos 11.500 Ft helyett most 10.350 Ft-ért!

EZEKET A KÉPEKET FESTJÜK AZ ÜNNEPI HÉTVÉGÉN! :)

TOSZKÁN TÁJ (január 21., szombaton 15 órai kezdéssel)

FA VITORLÁSSAL (január 22., vasárnap 15 órai kezdéssel)

Gyere, és valósítsd meg velem ezt a bakancslistás vágyadat! ;)

10 főt tudok fogadni egy alkalommal, így érdemes a helyedet időben lefoglalnod!

De vannak még új híreim a számotokra. ;) Az első az, hogy új szolgáltatások vannak a palettámon. Az egyik a csoportos vagy egyéni rajzoktatás, a másik pedig egy igazi különlegesség, a társkereső élményfestés!!! :) A lap alján olvashattok ezekről részletesebben.

A második változás, hogy a festések mostantól 4 órásak lesznek, úgysem lettünk soha kész hamarabb. ;)
Készítettem egy ÁRLISTA menüpontot is (eddig nem volt ilyen), ahol láthatjátok, hogy többféle kedvező konstrukciót dolgoztam ki számotokra (pl. lesz 5 alkalmas bérlet, 2-3 napos kurzusok stb.). 
Kérlek, tekintsétek át a lehetőségeket!

A harmadik fontos dolog, hogy mostantól még az eddigi rugalmasságomat is felülmúlom! :) 
Ha pl. egy adott napon szívesen eljönnétek, de egy másik képet szeretnétek festeni, mint, ami az eseménynaptárban van, akkor nyugodtan írjátok meg. Ha nincs jelentkező arra a napra, Ti pedig minimum ketten eljönnétek, akkor megfestjük azt, amit szeretnétek.
Tehát az ESEMÉNYNAPTÁR nem kőbe vésett, lehet vele variálni, sőt én is fenntartom magamnak a változtatás jogát. ;) Persze nem akkor, ha már egy adott napon, egy adott képre már vannak jelentkezők.
Várok mindenkit januárban is szeretettel! 

SZÍNNEL és LÉLEKKEL❣️  

És mért éppen velem fess a Palettában? 

Az alábbi véleményekben benne van a válasz. :)

"Több élményfestő helyet is kipróbáltam és eddig Annáé volt a legjobb! Anna annyira segítőkész volt, hogy biztos megyek még a Palettába festeni! Köszönöm a türelmet,a magyarázatot és a jó hangulatot! ."

K. Erika


"Szuper élmény volt, kellemes délutáni program. A studió nagyon hangulatos , Anna pedig kedves és segítőkész oktató. Bátran ajánlom a kreatívkodni vágyóknak! Engem sok örömmel tölt el az elkészült képem, jól esik újra és újra rápillantani :) "

V. Fruzsina

"Egyszer nekem is szerencsém volt Anna védőszárnyai alatt festeni. Tudása, segítőkészsége, s TÜRELME lenyűgözött. Azóta is lakásom egyik fő helyét foglalja el a festmény, s emlékeztet engem nap mint nap arra a kellemes pár órára! Köszönöm! 🙏👩‍🎨 "

S. Szilvia


"Csodás élmény volt! Nagyon köszönöm a sok türelmet, figyelmet, vidámságot és feltöltődést kedves Anna!"

P. Nikolett


"Fantasztikus élmény volt kislányomnak a festés. Azzal jött ki, hogy mikor mehet újra, és szeretne velem is menni egy közös anya&lány festésre. Azóta is minden nap kérdezi, hogy mikor találkozhat újra Annával."

G. Angéla


"Szia Anna! Nagyon köszi az élményt, amit a lányoknak adtál; mindegyikük szuperül érezte magát és szívesen mennének máskor is, szóval ha tervezel még ilyen gyerekeknek szóló alkalmat, feltétlen értesíts!! Külön köszönet, hogy a kuytus lett végül, csodásan sikerült mindenkinek." 

S. Réka


"Köszönjük a varázslatos élményt, a jó hangulatot és a csodás képet a végén. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elfelejtkezni a hétköznapi gondokról, nagyszerű feltöltődés lehetőség."

Cs. Zsuzsa


Megjött a kedved a festéshez? :)

Az élményfestésekre az alábbi űrlapon lehet jelentkezni. A festéseket és kurzusokat min. 2 fő jelentkezésével tartom meg, és legkésőbb 2 nappal az esemény előtt lehet rájuk végleges helyet foglalni előreutalással, mivel a helyek korlátozottak, a vásznakat előre meg kell vegyem, és a képeket egy-két nappal korábban elő kell rajzolnom a vendégeknek. Köszönöm a megértést! :) 

Válassz egy képet és egy időpontot, és a "Megjegyzés" rovatba írd meg légy szíves hányan jönnétek!

(Akik kuponnal jönnek, azoknak csak 4 fő-től tartom meg a festést. De a kuponosok, amíg érvényes a kupon, eljöhetnek bármilyen olyan alkalomra, amikor biztos meg lesz tartva a festés, mert lesznek nem kuponos vendégek is.)

Szolgáltatásaim

Élményfestés felnőtteknek

Szeretettel várok minden alkotni vágyó felnőttet, akár nulla rajztudással, előképzettséggel is! Végigvezetlek az alkotás folyamatán, megmutatok minden lépést. A képek elő vannak rajzolva így nem tudod elrontani. Egy próbát mindenképp megér! ;)

Festés ideje: 4-4,5 óra (képtől függően) 

Élményfestés gyerekeknek

Ezt a programot kifejezetten olyan kis művészpalántáknak rendezem meg, akik 7 és 12 év közöttiek és lételemük a rajzolás, festés, kreatívkodás. A képek elő vannak rajzolva ceruzával, így csak a festésre kell koncentrálniuk, aminek minden fázisát bemutatom. Mindenkinek egyenként segítek. 

Festés ideje: 3,5-4 óra (képtől függően)

Gyerekzsúrok

Egy anyuka azt mondta nekem legutóbb, hogy milyen szuper lenne, ha gyerekzsúrokat, szülinapi partikat is rendeznék, mert a szülők már nagyon unják a játszóházakat. Egy közös festés, tortával, díszekkel nagyon klassz program lenne nekik. Egyetértettem vele, ezért vállalok ilyen programot is. :)

Festés ideje: 4,5-5 óra 

Élményfestés baráti társaságnak

Egy szülinapi parti, céges buli, lánybúcsú vagy bármilyen fontos esemény megünneplése a festőműhelyemben emlékezetessé, különleges élménnyé teheti az összejövetelt. Természetesen minden részletet megbeszélünk, hogy tökéletesen sikerüljön! :) 

Rendezvény ideje: 4-5 óra (képtől függően)

Szülő-gyerek élményfestés

Az anya-lánya közös élményfestés igénye is az anyukák részéről merült fel. Ezt Anyák napján meg is szerveztem, de bármilyen más alkalommal is nyitott vagyok ilyen szülő-gyerek festésre, hogy az apukákat se zárjuk ki. :)

Festés ideje: 4 óra (képtől függően)

ÚJ SZOLGÁLTATÁS A PALETTÁMON!

Egyéni vagy csoportos rajz- és festésoktatás óradíjban

Rajzot is oktatok kezdő szinttől különböző technikákkal (grafit, szén, pasztell ceruza stb.) gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. 

Rajzoktatás ideje: 3 óra 

Megtanítalak festeni akrillal, ha azt szeretnéd különböző témákon keresztül (pl. csendélet, tájkép, portré). 

(Gyerekeknek a rajz és festésoktatást csak 9 éves kortól ajánlom!)

Festésoktatás ideje: 3-4 óra (képtől függően)


Amennyiben nem járnál rendszeresen, csak szeretnél egy saját képet megfesteni, amit te hozol, és annak megfestésében kéred a segítségem, vagy egyedül szeretnél velem egy élményfestést úgy, hogy csak neked magyarázok és segítek, és minden kérdésedre választ adok, akkor ez a szolgáltatás ideális lehet neked.

Festésoktatás ideje: 4 óra 

ÚJ SZOLGÁLTATÁS A PALETTÁMON! 

Ismerkedős társkereső program

Havonta egyszer vagy kétszer szombatonként zártkörű festéseket tartok, ahová csak ismerkedni vágyó hölgyek és urak jöhetnek. :) Szeretettel várok mindenkit, akik egy kreatív, laza, kötött hangulatú program keretében szeretne spontán barátra vagy társra találni, és nem utolsó sorban szívesen megfestene egy romantikus hangulatú képet velem.

A rendezvény ideje: 4,5-5 óra

(félóra szünettel)


Érdekel valamelyik szolgáltatásom?

Kérlek, add meg az adataidat, és írd meg mire vagy kíváncsi! Ha lehet telefonszámot is írj! :) 

Az árakat az ÁRLISTA menüpont alatt találod.

A Te címed