NOVEMBER-DECEMBER

KEDVES VENDÉGEIM! 

FONTOS TUDNOTOK, HOGY AZ ESEMÉNYNAPTÁR RUGALMAS!

 A képeket máskor is megfesthetjük, ha még nincs arra a napra jelentkező, szóval lehet csereberélni a képeket és a napokatÍrjátok meg emailben mit és mikor szeretnétek megfesteni, és ha még megoldható, akkor alkalmazkodom hozzá! ;)


SZABAD SZERDA

ÚJDONSÁG A PALETTA FESTŐMŰHELYBEN!

De mi is az a Szabad Szerda? 

A Szabad Szerda azt jelenti, hogy szerdánként bármelyik képet megfestheted a repertoáromból, de természetesen mivel mindenki mást választ, ez inkább ilyen önálló műhelymunka, ahol adom a helyet, a vásznat előrajzolva (az általad előzetesen kiválasztott képpel), a festéket, és persze segítek is, ha elakadtál.

Ezt a megoldást már a haladóbb, gyakorlottabb, önállóan festeni tudó alkotótársaimnak ajánlom!

A műterem 15.00-21.00 óra között van nyitva. Bármikor jöhetsz, de este 9-ig be kell fejezni a képet, mert zárunk. ;) 

Az esemény minimum 3 fő jelentkezése esetén van megtartva.

Kérlek, min. 3 nappal korábban jelentkezz a lap alján lévő foglalási űrlapon vagy emailben! 


Ha mobilról nézed a naptárt, kérlek forgasd el vízszintes helyzetbe, hogy fel tudd nagyítani a képeket, és jó minőségben lásd! Az én mobilomon legalábbis ezt kell tenni.

A nyilakkal haladva, ha a képekre kattintasz, megnézheted őket nagyobb méretben is!

Szombaton és vasárnap mindig 15 órakor kezdődnek a festések és kb. 19 óráig tartanak. Kedden és pénteken igény szerint kezdhetünk 17 vagy 18 órakor is.

A képtől és a tempótoktól függően tovább is tarthat a festés, így programot kérlek rugalmasan szervezzetek utána! ;)


Gyere, és valósítsd meg velem ezt a bakancslistás vágyadat! ;)


FOGLALD LE A HELYED!


Foglalj időpontot legkésőbb 3 nappal az esemény előtt! 

Miután emailben visszaírtam Neked a szabad helyekkel kapcsolatban, a végleges helyedet előreutalással tudod majd biztosítani, mivel a helyek korlátozottak, a vásznakat előre meg kell vegyem, és a képeket egy-két nappal korábban elő kell rajzolnom a vendégeknek. 

Köszönöm a megértést! :)

Szóval nincs más hátra, csak válassz egy Neked tetsző képet a naptárban!

9 főt tudok maximum fogadni egy alkalommal, így érdemes minél előbb jelentkezni a festésre!


És mért éppen velem fess a Palettában?

Az alábbi véleményekben benne van a válasz. :)

"Több élményfestő helyet is kipróbáltam és eddig Annáé volt a legjobb! Anna annyira segítőkész volt, hogy biztos megyek még a Palettába festeni! Köszönöm a türelmet,a magyarázatot és a jó hangulatot! ."

K. Erika


"Szuper élmény volt, kellemes délutáni program. A studió nagyon hangulatos , Anna pedig kedves és segítőkész oktató. Bátran ajánlom a kreatívkodni vágyóknak! Engem sok örömmel tölt el az elkészült képem, jól esik újra és újra rápillantani :) "

V. Fruzsina

"Egyszer nekem is szerencsém volt Anna védőszárnyai alatt festeni. Tudása, segítőkészsége, s TÜRELME lenyűgözött. Azóta is lakásom egyik fő helyét foglalja el a festmény, s emlékeztet engem nap mint nap arra a kellemes pár órára! Köszönöm! 🙏👩‍🎨 "

S. Szilvia


"Csodás élmény volt! Nagyon köszönöm a sok türelmet, figyelmet, vidámságot és feltöltődést kedves Anna!"

P. Nikolett


"Fantasztikus élmény volt kislányomnak a festés. Azzal jött ki, hogy mikor mehet újra, és szeretne velem is menni egy közös anya&lány festésre. Azóta is minden nap kérdezi, hogy mikor találkozhat újra Annával."

G. Angéla


"Szia Anna! Nagyon köszi az élményt, amit a lányoknak adtál; mindegyikük szuperül érezte magát és szívesen mennének máskor is, szóval ha tervezel még ilyen gyerekeknek szóló alkalmat, feltétlen értesíts!! Külön köszönet, hogy a kuytus lett végül, csodásan sikerült mindenkinek." 

S. Réka


"Köszönjük a varázslatos élményt, a jó hangulatot és a csodás képet a végén. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elfelejtkezni a hétköznapi gondokról, nagyszerű feltöltődés lehetőség."

Cs. Zsuzsa


Tájékozódj az összes élményfestő és rajzoktatási lehetőségről az alábbi gombra kattintva!