ÉLMÉNYFESTŐ HÉTVÉGÉK GYEREKEKNEK! 

Október 9-én és 30-án!

HALLOWEEN (10.30.)

Akril, vászon 40cm x 50 cm Festés ideje: kb. 4 óra Festés napja: október 30. (vasárnap) Ajánlott korosztály: 7 - 12 év

11 500 Ft

NAPLEMENTE (09. 18.)

Akril, vászon 40cm x 50 cm Festés ideje: kb. 4 óra Festés napja: szeptember 18. (vasárnap) Ajánlott korosztály: 8-12 év

11 500 Ft

  Megjött a kedved a festéshez? :)

  Az élményfestésekre az alábbi űrlapon lehet jelentkezni. A festéseket és kurzusokat min. 3 fő jelentkezésével tartom meg, és legkésőbb 2 nappal az esemény előtt lehet rájuk végleges helyet foglalni előreutalással, mivel a helyek korlátozottak, és a képeket egy-két nappal korábban elő kell rajzolnom a vendégeknek. Köszönöm a megértést! :) 

  Válassz egy képet és egy időpontot, és a "Megjegyzés" rovatba írd meg légy szíves hányan jönnétek!

  És mért éppen velem fess a Palettában? 

  Az alábbi véleményekben benne van a válasz. :)

  "Fantasztikus élmény volt kislányomnak a festés. Azzal jött ki, hogy mikor mehet újra, és szeretne velem is menni egy közös anya&lány festésre. Azóta is minden nap kérdezi, hogy mikor találkozhat újra Annával."

  G. Angéla


  "Szia Anna! Nagyon köszi az élményt, amit a lányoknak adtál; mindegyikük szuperül érezte magát és szívesen mennének máskor is, szóval ha tervezel még ilyen gyerekeknek szóló alkalmat, feltétlen értesíts!! Külön köszönet, hogy a kuytus lett végül, csodásan sikerült mindenkinek." 

  S. Réka


  "Köszönjük a varázslatos élményt, a jó hangulatot és a csodás képet a végén. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elfelejtkezni a hétköznapi gondokról, nagyszerű feltöltődés lehetőség."

  Cs. Zsuzsa