ADVENTI KEDVEZMÉNY A PALETTÁBAN!

December 3-án 15% kedvezmény az ajándékkuponok árából!

Fizetéskor írd majd be a kuponkódot!

KUPONKÓD: ADVENT15

AJÁNDÉKKUPON GYEREKEKNEK

Szinte állandóan rajzol és fest a gyermeked? Akkor biztosan nagyon örülne, ha részt vehetne egy gyerekeknek szóló élményfestésen!

Remek ajándék szülinapra, névnapra vagy bármilyen ünnepi alkalomra. Ehhez elég kiprintelni az emailben kapott alábbi ajándékkupont.

Kattints a kisképre az ajándékkupon megvásárlásához!

12.500 Ft helyett most csak 10.625 Ft! :) 


Esetleg épp szülinapi zsúron gondolkozol?..:)

Ha egy komolyabb ajándékot adnál szülinapra gyermekednek, és éppen a szülinapi party helyszínén töröd a fejed, akkor nyugodtan gondolkozhatsz egy élményfestő buliban! :)

8 éves kortól tartok szülinapi élményfestő bulit gyerekeknek, amik bátran mondhatom nagyon jól sikerültek eddig!

HOGY ZAJLIK EGY ILYEN BULI?

Ez egy 5 órás program, ami du. 3-tól este 8-ig tart, de kezdhetünk egy órával hamarabb is. Megfestünk egy képet, közben tartunk egy nasi szünetet, és mire végzünk már meg is érkeztek is a tortával... Ünnepelünk, eszünk, ajándékozunk, és mindenki örömmel és büszkén viszi haza a festményét, ami örök emlék lesz számára a buliról!

"Kislányom szülinapi zsúrját tartottuk a Paletta Festőműhelyben! A lehető legjobb döntés volt!😊 Anna elragadó személyisége felejthetetlenné tette mindenki számára ezt a szülinapot. Jókedv, lazaság, de ugyanakkor profizmus jellemezte a délutánt. A kép nagyon jól sikerült, mindenki befejezte nem félkészen vitte haza😍

Szívvel és lélekkel és valóban így van !!!
Biztos, hogy még vissza fogunk menni 🤗!!!

Köszönjük Anna 🤗🤗"

Cs. Enikő


"Anna egy végtelenül kedves, figyelmes oktató. Bárki képes a segítségével csodás képeket alkotni A gyerekek imádják, a tábor után a kislányom a szülinapját is itt tartotta. Ezt az élményt, amit az alkotás öröme és sikere ad mindenkinek ki kellene egyszer próbálnia. Csak ajánlani tudom.

🙂"  M. Klára

"A legjobb nyári táborunk volt, ha lehetne 5 csillagnál is többet adnék. Anna fantasztikusan bánik a gyerekekkel, nem csupán a festésre tanítja őket, a lelkükkel is törődik. Amikor először beléptünk Rozival a műterembe sugárzott a pozitivitás a környezetből és a képekből, és ezt a jókedvet árasztotta magából Anna is - minden nap, el nem tudom képzelni hogyan csinálta:). Biztos, hogy újra megyünk!"

Sz. BeátaAJÁNDÉKKUPON FELNŐTTEKNEK

Remek ajándék szülinapra, névnapra, Anyák napjára vagy bármilyen ünnepi alkalomra. Bárkinek adhatod, akiről tudod, hogy szeret alkotni, és szívesen venne részt egy kreatív élményfestésen. ;) Ehhez elég kiprintelni az emailben kapott alábbi ajándékkupont.

Kattints a kisképre az ajándékkupon megvásárlásához!

12.500 Ft helyett most csak 10.625 Ft! :)

Ha Te is szívesen festenél, nézd meg az aktuális eseménynaptárt az alábbi gombra kattintva! :)